Μην χασετε

Βάσω Γουλιελμάκη: «Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια»

Πριν από περίπου ένα μήνα η Βάσω Γουλιελμάκη έζησε μια πολύ δύσκολη στιγμή, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της. Η γνωστή ηθοποιός, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της και να βρει τις ισορροπίες της, δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο αναφερόταν σε όλα όσα της έμαθε η μητέρα της.

“Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, από την απώλεια της αγαπημένης μου μανούλας, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια. Μεγαλώνοντας σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, προστασία και υπευθυνότητα, αυτή η υπέροχη γυναίκα, η μάνα μου, μου έμαθε ότι τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν γονείς όλο τον κόσμο.

 

Μου έμαθε να είμαι δίκαιη με τους ανθρώπους και να είμαι δίπλα σε όποιον αδικείται. Μου έμαθε να αγαπώ και να μάχομαι για την αγάπη. Μου έμαθε να μιλάω, να αντιστέκομαι σε ότι με ενοχλεί, σε ότι με καταπιέζει και να ενισχύω τη φωνή αυτών που θέλουν να αντισταθούν και να μιλήσουν. Σ’ ευχαριστώ μαμά που μ έμαθες ν αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο”, έγραψε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Advertisements

Δες τη φωτογραφία:

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα