Μην χασετε

Αφροδίτη Τρίγωνο με Δία 28/3: Επιτέλους τύχη σε ∈ρωτα και χρήμα

Ένα φλογερό Τρίγωνο Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Αιγόκερω, πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Μαρτίου 2020!

Απολαμβάνουμε εύνοια και τύχη στην ∈ρωτική μας ζωή, όπως και στον οικονομικό τομέα!

Σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα! Επιπλέον, αρκετές περασμένες παρεξηγήσεις και προβλήματα θα βρουν την λύση τους!

Πολλές ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αλλά ταυτόχρονα και την διάθεση να τις αρπάξουμε και τις αξιοποιήσουμε, με τον πλέον ιδανικό τρόπο!

Advertisements

Ο ∈ρωτας γιορτάζει με αισιοδοξία, χαρά, πλούτο συναισθημάτων, γενναιοδωρία και πάθος!

Έχουμε την δυνατότητα να γκρεμίσουμε τοίχους ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, με την βοήθεια της τύχης.

Το φλερτ καλά κρατεί, αφού η επικοινωνία διευκολύνεται και η ανταπόκριση σε αυτό, είναι πλέον πολύ πιθανή!

Επιπλέον, θα έχουμε αρκετές θετικές εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα, είτε μέσα από την μορφή μίας ευκαιρίας , είτε με μέσα από την μορφή επίτευξης κάποιου οικονομικού στόχου!

Οι πιο τυχεροί του Τριγώνου Αφροδίτης-Δία, είναι κυρίως της Γης, αλλά και του Νερού, ιδίως του 3ου δεκαημέρου.

Advertisements

 

Ποιες θα είναι οι δικές σου ∈ρωτικές εξελίξεις;


Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όπως και την αισθηματική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη, αρκεί να μην παρασύρεσαι σε διατροφικές ατασθαλίες!

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες για βελτίωση και σου ανοίγονται δρόμοι για ο,τιδήποτε είδους κέρδος και επιτυχία, κυρίως σε ∈ρωτα και χρήμα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις την ευκαιρία αυτήν την περίοδο, να απαλλαχτείς από κάθε είδους άσχημο συναίσθημα και να γίνεις καλύτερος και πιο χαρούμενος άνθρωπος. Ένας απωθημένος ή παρασκηνιακός ∈ρωτας, θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μεγαλεπήβολα όνειρα και υψηλοί στόχοι εκπληρώνονται πιο εύκολα τώρα! Επίσης, ο φιλικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένος τώρα και θα δεις αρκετές χαρμόσυνες εξελίξεις σε θέματα φιλίας!

ΛΕΩΝ
Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες επιτυχίας, στον τομέα της καριέρας και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείς! Κάποια διάκριση ή επιβράβευση έρχεται και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις άπλετη τύχη, θετική ενέργεια, δυναμικότητα, κοινωνικότητα και αισιοδοξία! Νέες γνωριμίες και επικοινωνίες μέσω διαδικτύου, σε χαροποιούν!

Advertisements

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες! Επίσης στον ∈ρωτικό τομέα, οι ισχυρές επιθυμίες σου, πραγματοποιούνται πολύ εύκολα και ο σ∈ξουαλικός τομέας είναι στα φόρτε του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή, να την επεκτείνεις και να πραγματοποιήσεις στόχους που την αφορούν, θα είναι άπειρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δραστηριοποιήσου έξυπνα και εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου ή ακόμα και στην εμφάνιση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απολαμβάνεις τον ∈ρωτα με χαρά και ανεμελιά! Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ∈ρωτική σου ζωή είναι αμέτρητες, όπως και η δυνατότητα να καλυτερεύσεις την φήμη σου, ειδικά χάρη στην δημιουργικότητα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άρπαξε τώρα τις ευκαιρίες και εκμεταλλεύσου την τύχη σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Επίσης, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος που σε απασχολεί, θα σε πλησιάσει ξανά!

ΙΧΘΥΣ
Έχεις τύχη και απολαμβάνεις επικοινωνίες, νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, επαφές με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Ένα πολύ καλό νέο έρχεται!

oroskopos.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα