Μην χασετε

Αυτό είναι το νέο trend στις κουζίνες που σίγουρα θα σκεφτείτε να βάλετε στη δική σας

Οι περισσότερες κουζίνες πλέον βρίσκονται σε ενιαίο χώρο στο σπίτι μαζί με το σαλόνι. Από τη μια αυτό κάνει τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος και πιο φωτεινός και από την άλλη οι μυρωδιές από το μαγείρεμα και ο θόρυβος ενοχλεί όσους κάθονται και χαλαρώνουν στο σαλόνι του σπιτιού.

Τελευταία σε πολλές Ευρωπαϊκές κουζίνες έχουμε παρατηρήσει ένα νέο trend που δίνει λύση στο παραπάνω πρόβλημα χωρίς να κάνει τον χώρο λιγότερο φωτεινό.

Ποιο είναι αυτό; Ένας τοίχος από γυαλί που διαχωρίζει το σαλόνι από την κουζίνα!

Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε ένα υπέροχο παριζιάνικο διαμέρισμα όπου η κουζίνα χωρίζεται από το καθιστικό με έναν γυάλινο τοίχο. Από τη μια όποιος κάθεται στο σαλόνι μπορεί να βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην κουζίνα αλλά κρατάει μακριά τους ήχους και τις βαριές μυρωδιές από τα μαγειρεμένα φαγητά.

Advertisements
Ένας γυάλινος τοίχος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ένας γυάλινος τοίχος εξακολουθεί να αφήνει το φως να διαπερνάει την κουζίνα και δεν μικραίνει οπτικά το δωμάτιο αλλά περιορίζει την κουζίνα και την κάνει τον χώρο όπου η οικογένεια μαγειρεύει και τρώει χωρίς να ενοχλείο όποιον βρίσκεται στο σαλόνι και θέλει να χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Θα διαχωρίσει την κουζίνα από το σαλόνι αλλά δεν θα μικρύνει οπτικά τον χώρο
Δείτε πόσο όμορφο δείχνει το αποτέλεσμα.
Με έναν γυάλινο τοίχο μπορείτε να χωρίσετε και το σαλόνι από την τραπεζαρία.
Κι αυτή η εναλλακτική είναι πολύ όμορφη.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα