Μην χασετε

Αυτά τα ζώδια θα έχουν το πιο ∈ρωτικό 2019

Σ∈ξ, έρωτες φλερτ και…ευτυχισμένο το 2019

 

Ταύρος

Ναι, το 2019 έχετε πολύ μεγάλη ζήτηση ∈ρωτικά. Ο Πλούτωνας σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα νέο ειδύλλιο για όσους είναι singles, ενώ για τους δεσμευμένους, ο  Ουρανός στο ζώδιό σας σάς βοηθά να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στη σχέση σας  και να απομακρύνετε ορισμένους από τους περιορισμούς που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε.

Advertisements

 

Οι υποψήφιοι έρωτες πολλοί, αλλά εσείς  αλλά θα πρέπει να στηριχτείτε στην αυξημένη διαίσθησή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Ο Δίας θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας και αργά ή γρήγορα φτάνετε στον έβδομο ουρανό!

Νιώθετε ότι η συναισθηματική σας ζωή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει κι εσείς να δώσετε στο άλλον λίγο από τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας. Συμβουλή: Αποβάλετε από την ψυχή σας το συναισθηματικό βάρος, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να είστε ευτυχισμένοι αν δώσετε λίγο από τον εαυτό σας!

Δίδυμοι

Τα άστρα φέτος είναι σαφή: Η ∈ρωτική σας ζωή επεκτείνεται με ότι και αν περιλαμβάνει αυτό. Μπορείτε αυτή τη χρονιά να  υπολογίζετε στη δύναμη του Δία στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, για να κάνετε στροφή στην αγάπη, ή ακόμα και να χωρίσετε φιλικά, αν αυτό προτιμάτε.

Advertisements

Τέρμα για εσάς τα χλιαρά συναισθήματα, τώρα , θέλετε να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Ίσως ακόμα γίνετε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και απαιτητικοί, επιδιώκετε να εξελίξετε τη σχέση σας, ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε για να διατηρήσετε την ευτυχία σας!

Ο Δίας σας στέλνει σημαντικές γνωριμίες ή παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σας. Μόνο προσοχή στο καρμικό μάθημα του Κρόνου. Να θυμάστε ότι ο  Κρόνος κινείται στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και δίνει σοβαρότητα σε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση πάρετε, σας ζητά να οικοδομήσετε το μέλλον σας όσο το δυνατόν πιο συνειδητά.

Αν είστε μόνοι και ψάχνετε καιρό την αγάπη, ίσως καταλήξετε με κάποιον/α που σας προσφέρει τα καλύτερα και ικανοποιεί όλες σας τις προσδοκίες. Υπό την επιρροή του Κρόνου, δεν τίθεται ζήτημα συμβιβασμού στην ποιότητα της σχέσης!

Λέων

Το 2019 θα λάμψει και πάλι  το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας. Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα βρίσκεται στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προσκαλεί να κάνετε το μεγάλο βήμα στην αγάπη. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη, γυρίζετε σελίδα και ακολουθείτε το δρόμο της ευτυχίας.

Βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση, η ευαισθησία σας και ο αισθησιασμός σας σάς ωθούν σε υπερβολές καθώς θέλετε να ζήσετε με όλη σας την καρδιά τον έρωτα, να απογειωθείτε, να σχεδιάσετε και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Είστε ακαταμάχητοι και λάμπετε, βρίσκετε κάποιον/α που ανοίγει την καρδιά σας, που μπορείτε να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτόν/ήν και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Βγάζει προς τα έξω τον αληθινό εαυτό σας και τις πιο αυθεντικές επιθυμίες σας, και δημιουργείτε μια σχέση που ανθίζει με την πάροδο του χρόνου. Δεν θέλετε να έχετε μια σχέση που δεν έχει νόημα και μέλλον. Μπράβο και εις ανώτερα!

Παρθένος

Advertisements

Με δύο λόγια το 2029 γθα εσάς μπορεί να περιγραφεί «ή  τώρα ή ποτέ»! Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για σας από αυτό το έτος για να ξεκινήσετε μια σχέση με πιθανότητες να σας εκπληρώνει συναισθηματικά και γιατί όχι με διάρκεια.

Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας σάς δίνουν τα δώρα της γοητείας και της λάμψης με τα οποία θα μπορούσατε να αποπλανήσετε πολλούς! Μη διστάστε λοιπόν να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε καθόλου.

Εάν έχετε βγει από μια δύσκολη σχέση, γύρω στις ανωτέρω ημερομηνίες το φεγγάρι σας δίνει την υπόσχεση ότι θα έχετε μια συνάντηση η οποία θα είναι σίγουρα συναρπαστική. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο, να αφεθείτε στον ίλιγγο της αγάπης.

 

Τοξότης

Το ερώτημα της προηγούμενης χρόνιας ήταν: Τι περιμένετε πραγματικά από την αγάπη και τις σχέσεις; Πώς συνέβαλαν οι προηγούμενες σχέσεις σας στην εξέλιξή σας; Αυτή τη χρονιά το φεγγάρι σας προσκαλεί να εξαλείψετε από τη ζωή σας όλα όσα δεν ταιριάζουν πλέον με τη δίψα σας για ειλικρίνεια και ευθύτητα, προσδιορίζετε τι θα μπορούσε πραγματικά να καλύψει τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Τώρα δεν τίθεται θέμα για ένα απλό φλερτ αλλά βαθιά αγάπη, εμπιστοσύνη και οικειότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σας!Τη χρονιά αυτή μάλιστα έχετε σύμμαχό σας τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Δία, στο ζώδιό σας. Ο Δίας σας ανυψώνει και θα είναι δίπλα σας στα δύσκολα. Συναρπαστικές περιπέτειες, παθιασμένες αγάπες, μια έντονη σχέση που είναι κοντά στο ιδανικό σας είναι τα δώρα αυτού του ευμενή πλανήτη.

Επωφεληθείτε από αυτή τη δυναμική συναισθηματική ανάπτυξη (σε όλα τα επίπεδα) καθώς ο Δίας σάς υπόσχεται συναρπαστικές ∈ρωτικές συναντήσεις και ένα ευχάριστο έτος που θα σας αφήσει πολλές καλές αναμνήσεις. Θέλετε να ζήσετε και να εκφράσετε πλήρως τα συναισθήματά σας το 2019!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα