Μην χασετε

Αργύρης Πανταζάρας: «Eχω ματώσει για να γίνω ηθoπoιός»

Ο Αργύρης Πανταζάρας άφησε για λίγο το Διαφάνι και τον θεσσαλικό κάμπο και επισκέφθηκε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» για μία άκρως απολαυστική συνέντευξη.

Advertisements

Μίλησε φυσικά για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του ως «Τάκης Δοξαράς» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Δεν πιστεύει ότι αγαπήθηκε περισσότερο για αυτόν τον χαρακτήρα από άλλους στην καριέρα του μιας και έχει αγγίξει τους θεατές υποδυόμενος πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Νιώθει υπερήφανος για τη δουλειά του και δεν πιστεύει ότι χρωστάει τίποτα σε κανέναν αλλά ούτε το αντίθετο.

 

«Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται, έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, ούτε μου χρωστάει κάποιος κάτι», είπε.

 

Φυσικά, αναφέρθηκε στο ταξίδι του και τις εμπειρίες του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την ταινία μικρού μήκους Motorway 65, στην οποία και πρωταγωνιστεί με την Έλλη Τρίγγου.

Advertisements

Για το τέλος, άφησε τις εντυπώσεις του από την υποκριτική όχι σε θεατρική σκηνή αλλά σε τηλεοπτικά στούντιο. Ερχόμενος σε επαφή με το νέο αυτό περιβάλλον παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να αποδώσει σε χρόνους και απαιτήσεις πολύ αλλιώτικες από αυτές που έχει συνηθίσει στο θέατρο.

 

«Τώρα καταλαβαίνω τι εστί η τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη, μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά», δήλωσε.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα