Μην χασετε

Αργός μεταβολισμός; Έτσι θα τον κάνεις να πάρει φωτιά μέσα σε 48 ώρες

Τα περιττά κιλά δεν είναι πάντα αποτέλεσμα λάθος διατροφής ούτε οφείλονται στην κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας τροφής από τη συνιστώμενη.

Δυστυχώς, ο μεταβολισμός μας συχνά δεν συνεργάζεται, με τους ειδικούς να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως είτε είναι από τη φύση του αργός ή απλά ο τρόπος διατροφής μας τον έχει κάνει να μην λειτουργεί στο 100% του. Ευτυχώς για εμάς, ακόμα και ο αργός μεταβολισμός έχει το «φάρμακό» του.

Και αυτό δεν είναι άλλο από ένα πολύ συγκεκριμένο ρόφημα – δώρο της φύσης, το οποίο άνετα μπορεί να αντικαταστήσει τις κούπες καφέ που καταναλώνουμε καθημερινά, καθώς μας χαρίζει την ίδια ενέργεια με την κούπα του αγαπημένου μας καφέ. Ο λόγος για το πράσινο τσάι – χωρίς την προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών φυσικά.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Advertisements

Σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «American Journal Of Clinical Nutrition», παρουσιάζει το συγκεκριμένο είδος τσαγιού ως τον απόλυτο σύμμαχό μας για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας και συνεπώς την απώλεια βάρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί μας συστήνουν να πούμε το «ναι» στην αντικατάσταση της καφεΐνης με τις κατεχίνες και φλαβονοειδή που περιέχονται στο πράσινο τσάι, καθώς οι ουσίες αυτές φημίζονται για την ιδιότητά τους να συμβάλλουν αποτελεσματικά στη διάσπαση του σωματικού λίπους κυρίως από την περιοχή της κοιλιακής χώρας, η οποία παρουσιάζει την τάση να συσσωρεύει λίπος.

Επιπλέον, πρόκειται για ρόφημα άκρως διουρητικό, που «καθαρίζει» τον οργανισμό μας, βοηθώντας μας να αποβάλλουμε τις τοξίνες και να νιώσουμε πιο ανάλαφρες και «στεγνές».

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Και το καλύτερο; Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα στην οποία μπορούμε να το καταναλώνουμε. Δεν παχαίνει, δεν βαραίνει και είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία μας!

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα