Μην χασετε

Αποχώρησε οριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Εκτός της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» έθεσε τον εαυτό της η μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μετά την εκπομπή της περασμένης Τρίτης, η δημοσιογράφος και πρώην εστεμμένη δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά είχε κάνει λόγο για αδιαθεσία της συνεργάτιδας του.

Την Παρασκευή, ωστόσο, αναγκάστηκε να εξηγήσει τους λόγους απουσίας της από το «Καλημέρα Ελλάδα» και μάλιστα της αφιέρωσε την εκπομπή, καθώς ήταν τα γενέθλια της.

Advertisements

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με τη σειρά της η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά από τρεις μέρες έλυσε τη σιωπή της στο Ιnstagram και εμφανίστηκε κάνοντας μία ανάρτηση για τα γενέθλια της: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!! #birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29#smile», έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Βεβαίως, δεν έκανε καμία αναφορά στο φλέγον ζήτημα του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», η Μπάγια Αντωνοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν προτίθεται να επιστρέψει ποτέ στη θέση της.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα