Μην χασετε

Απαράδεκτη δήλωση της Μακρή για τον συζυγοκτόνο: «Θα δείτε μια γοητευτική προσωπικότητα, θα γίνετε κι εσείς followers»

Έντονες αντιδράσεις προκαλεσε στα social media το σχόλιο της γνωστής ψυχολόγου Τένια Μακρή, σχετικά με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών.

Η κ. Μακρή βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Σήμερα”, και συμμετείχε στη συζήτηση γύρω από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μάλιστα, στο τέλος θέλησε να σχολιάσει και το προφίλ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την “παράσταση” που έδωσε όλον αυτόν τον καιρό και που θα δώσει μέχρι και τη δίκη του.

“Θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers”, είπε χαριτολογώντας η Τένια Μακρή, επισήμανση που προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί ήταν αυτοί, πάντως, που αντιλήφθηκαν ότι η κ. Μακρή εννοούσε πως ο καθ’ ομολογία δολοφόνος θα επιχειρήσει στη δίκη του να πλασάρει ένα διαφορετικό προφίλ, ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του δικαστηρίου, θέτοντας τον εαυτό του στον ρόλο του θύματος και σπιλώνοντας τη μνήμη της άτυχης Καρολάιν.

Advertisements

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα