Μην χασετε

Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο τους από τις διακοπές τους

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη έγιναν γονείς πριν από 1,5 χρόνο περίπου, όταν ήρθε γεννήθηκε ο καρπός του έρωτα τους, ο μικρός Χάρης.

«Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ξύπνησα την Κυριακή το πρωί, γιατί είχα κι εγώ μια πρεμιέρα και μετά το πήραμε σερί. Την Κυριακή το βραδάκι πήγαμε στο μαιευτήριο, Δευτέρα απόγευμα γεννήσαμε. Οπότε δεν έχουμε ξανακοιμηθεί από τότε. Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός. Έσπασαν τα νερά το πρωί, γύρω στις 8 και το απογευματάκι 16:25 ήρθε ο γιός. Εγώ δεν ξέρω τι ώρα γεννήθηκα ακριβώς, οπότε τώρα το είχα άχτι, να μάθω ακριβώς για το παιδί μου. Ήμασταν μαζί συνέχεια κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία.

Δεν ακούστηκε φωνή καθόλου. Ήταν τόσο ήρωας αυτή η γυναίκα. Έπαθα σοκ με την Αντιγόνη. Σαν να την ερωτεύτηκα από την αρχή, σαν να την αγάπησα 1000 φορές παραπάνω. Είναι μοναδική αυτή η εμπειρία που ζείτε. Ασ’ το ό,τι και να πούμε τώρα εμείς… Το έζησα λεπτό λεπτό μαζί της. Ήταν φουλ συνεργάσιμη. Φοβόμασταν μήπως γίνει καισαρική, γιατί αργούσε να κατέβει το παιδί, αλλά πήγαν όλα καλά. Το «με ένα πόνο» είναι ψέμα. Πονάτε πολύ. Γεννήθηκε και κλαίγαμε σαν μωρά παιδιά. Δεν το πιστεύαμε», περιέγραφε ο ευτυχής μπαμπάς λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου του.

Το μεγάλωμα ενός μωρού έχει πολλές ευθύνες, αλλά και πολύ τρέξιμο και κούραση για τους γονείς που εκτός από εκείνο έχουν και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να δίνουν βάση. Οι στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος είναι σημαντικές και το ζευγάρι φαίνεται πως τις επιδιώκει αν και η ξεκούραση είναι καμιά φορά σχετική.

Advertisements

Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς βρίσκονται στην Εύβοια απολαμβάνοντας τις βουτιές τους στη θάλασσα, αλλά όχι και τον ύπνο μάλλον, αν κρίνουμε από τις τρυφερές φωτογραφίες με το γιο τους και τις χιουμοριστικές λεζάντες.

«? Τα λόγια είναι περιττά ? @dimitrismakalias #family#life #moments», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Αντιγόνη Ψυχράμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? Τα λόγια είναι περιττά ? @dimitrismakalias #family #life #moments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigoni Psihrami (@antigonipsihrami) στις

Ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε στη δική του: «Ο ύπνος δεν είναι για όλους…!!!!!
@antigonipsihrami #summer2019.»

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο ύπνος δεν είναι για όλους…!!!!! @antigonipsihrami #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα