Μην χασετε

Αντίνοος Αλμπάνης: «Χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο»

Για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του και πώς αυτή επηρέασε τα επαγγελματικά του, μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, Στη φωλιά των Κου κου και τη Δήμητρα Καλφούντζου. Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογήθηκε:

Advertisements

“Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο. Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος”.

“Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο”, ανέφερε με τρυφερότητα ο Αντίνοος Αμπάνης.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα