Μην χασετε

Αντίνοος Αλμπάνης: Είχα να διαχειριστώ πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν – Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

Advertisements

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και δε δίστασε να γνωστοποιήσει άμεσα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω» είπε, εμφανώς φορτισμένος, ο ηθοποιός και συνέχισε. «Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής».

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα