Μην χασετε

Αναστασία Περράκη: Δεν γίνεται να μην μιλάμε με τον Μιχάλη Μουρούτσο, υπάρχει ένα παιδί

Για το χωρισμό, το διαζύγιο και τη Λάουρα Νάργες μίλησε το γνωστό μοντέλο

Η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι από τα ζευγάρια που τα τελευταία χρόνια έχουν απασχολήσει πολύ τις lifestyle στήλες εξαιτίας του επεισοδιακού χωρισμού τους και του διαζυγίου τους. Το μοντέλο μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τον χωρισμό, το διαζύγιο, τα δικαστήρια και τη Λάουρα Νάργες.

«Θεωρώ ότι σαν ζευγάρι έπαιξε πάρα πολύ ο χωρισμός, πιο πολύ και από τον γάμο μου. Το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασα είναι ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη Μουρούτσο εξαιτίας της Λάουρας Νάργες. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν σοκαριστικά για μένα. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος θα μπει σε μια διαδικασία από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, να γράψει τόσες πολλές λεπτομέρειες πραγμάτων που ειπώθηκαν σε αυτό το δικαστήριο που έγινε.

Δείτε επίσης: Το συγκινητικό βίντεο του Χρήστου Μάστορα από το Πάσχα στο χωριό του στην Αλβανία

Advertisements

Είχαμε χωρίσει 6 χρόνια και δεν είχε βγει το διαζύγιο. Το άφησα να περάσει γιατί τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει ένας θυμός κι ένας εγωισμός που είναι πολύ φυσιολογικό, οπότε θεώρησα ότι όσο περνάει ο καιρός ίσως γίνεται λίγο καλύτερο. Πολλές φορές προσπαθήσαμε να βρούμε συναινετική λύση. Δεν γίνεται να μη μιλάμε με τον Μιχάλη γιατί υπάρχει ένα παιδί και δεν είναι σωστό να μη μιλάμε».

Δείτε επίσης: Τέρης Χρυσός: Μετάνιωσα που δεν έκανα οικογένεια, αισθάνομαι μόνος

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα