Μην χασετε

«Έχει εξαπλωθεί παντού, δεν ξέρω πόσο θα ζήσω»: Σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού για την τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ

Σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού δίνει η τραγουδίστρια των Girls Aloud, Sarah Harding. Πέρυσι, η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τον αγώνα που δίνει, αναφέροντας ότι χρειάστηκε να κάνει και μαστεκτομή. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε, αφού πλέον ο καρκίνος εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Advertisements

 

Η Sarah Harding αποφάσισε να μοιραστεί τα βιώματα της και να γράψει ένα βιβλίο, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Η ασθένεια την έχει καταβάλλει και πια τη φροντίζει η μητέρα της. “Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι”, αναφέρει και συγκλονίζει η τραγουδίστρια στο βιβλίο της Hear me out.

 

Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο, είτε στη βάση της σπονδυλικής στήλης μου, είτε στον εγκέφαλό μου. Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ισως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα.

 

Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Ή ίσως να τους τον θυμίζω. Διότι, κάπου -ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ- η άλλη Σάρα Χάρντινγκ χάθηκε εντελώς. Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε”, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Sarah Harding.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα