Μην χασετε

Έρρικα Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία: «Βγήκε από την εντατική με τη βοήθεια των προσευχών του κόσμου»

Έναν τεράστιο Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου, καθώς η κόρη της αδερφής της, της Ξένια, η 7χρονη Αναστασία, διαγνώστηκε με μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ και έχει ξεκινήσει τη θεραπεία της προκειμένου να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει.

Η ιστορία της μικρής συγκλόνισε το Πανελλήνιο και μάλιστα ο κόσμος βοήθησε ώστε το κοριτσάκι να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αμερική και να νοσηλευτεί στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

 

Η θεία Έρρικα Πρεζεράκου ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και μάλιστα, η ίδια συχνά πυκνά ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί για την Αναστασία, έτσι ώστε όλη η θετική ενέργεια να φτάσει στη μικρή. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Ξένια στέκεται βράχος δίπλα της και όπως έγραψε ανήμερα των γενεθλίων της, κοιτάζει κατάματα τον θάνατο και τον προειδοποιεί ότι θα πεθάνει πρώτος.

 

Advertisements

«Έχουμε μια ομαδική προσευχή και την κάνουμε κάθε εβδομάδα, όμως δύο φορές, που η Αναστασία ήταν στην εντατική, έχω ζητήσει από όλους, όποιος μπορεί να στείλει θετική ενέργεια. Την πρώτη φορά ξέραμε ότι θα βγει γρήγορα από την εντατική, έγινε όλο αυτό με την προσευχή και την επόμενη μέρα βγήκε. Τη δεύτερη φορά που μπήκε, που είναι τώρα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί η θεραπεία είναι βαριά, της δημιουργεί οίδημα και διάφορες δυσλειτουργίες, οπότε μπήκε και το πιο πιθανό ήταν να μην βγει ξανά από εκεί. Να μείνει εκεί και όταν τελειώσει η θεραπεία θα δούμε τι γίνεται. Ζήτησα να στείλουν φως και ενέργεια στο παιδί και τελικά η Αναστασία βγήκε χωρίς να το περιμένει κανείς, ούτε οι γιατροί. Νιώθω ότι είναι ευλογία και νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί σε όλο αυτό. Όταν κάτι το στέλνουμε πηγαίνει και γίνεται και η μικρή ανταποκρίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Έρρικα στο «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογιώργη.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα