Μην χασετε

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Δούκισσα είναι χειρότερη από τον Τανιμανίδη, ο οποίος είναι μελάτος»

Πώς θα μπορούσε να είναι καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και να μην σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

 

Μιλώντας  στο «Ευτυχείτε» έβαλε στο μικροσκόπιό του πολλά πρόσωπα της τρέχουσας σεζόν.

«Η Δούκισσα μου αρέσει περισσότερο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, την Ελένη Φουρέιρα, μου αρέσει λιγότερο από τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά νομίζω ότι αυτή η τετράδα δεν είναι παρουσιαστές» είπε  χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

«Είναι παρουσιαστές που για μένα δεν είναι παρουσιαστές. Σου έκανα μια διαβάθμιση, ότι η Δούκισσα είναι χειρότερη από τον Τανιμανίδη, ο οποίος είναι στα όρια, κάτι να είναι αλλά δεν είναι κιόλας, είναι μελάτος. Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε σε μια σχολή μοντέλων και να παίρνουμε παρουσιαστές. Δεν είναι αυτό η παρουσίαση. Η παρουσίαση είναι εικόνα βεβαίως γιατί είναι τηλεόραση αλλά είναι και το είναι. Δεν παίρνεις μια κοπέλα που είναι ωραία γκόμενα και τη βγάζεις να παρουσιάζει. Τι θα πει, τι αρθρώνει, πώς σκέπτεται; Αλλά βάλ’το να συνδυαστεί διάολε» πρόσθεσε με αυστηρότητα.

Ειδικά για τη Δούκισσα Νομικού σχολίασε: «Παρακολουθώ λίγο αυτή την εκπομπή που κάνει. Δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Δεν είναι θέμα αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Αυτό που βλέπω είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο με ένα πολύ όμορφο κορίτσι» είπε.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα