Μην χασετε

Λίτσα Πατέρα: «Πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές»

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega! Το μεγάλο κανάλι καλωσόρισε επίσημα στο δυναμικό του την ωραία Ελένη, ανακοινώνοντας ότι από Σεπτέμβρη θα κρατάει καθημερινά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό που την αγάπησε και την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisements

 

Η είδηση της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη αποτελεί το θέμα της ημέρας και έτσι δεν θα γινόταν να μην σχολιαστεί από τις εκπομπές. Κατά τη διάρκεια του “Πρωινού“, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Λίτσα Πατέρα, αν οι μέρες που διανύουμε είναι καλές αστρολογικά, καθώς η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει από αστρολογία. Τότε, η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε ότι οι μέρες που διανύουμε είναι οι καλύτερες του Απρίλη και έτσι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

 

“Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτές οι μέρες ήταν οι καλύτερες. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά από αστρολογία, είναι καλύτερη και από μένα. Στα πρώτα χρόνια μου εκείνη με έβαλε να βγάλω το πρώτο μου βιβλίο. Η Ελένη ξέρει να ακούει και ξέρει πολύ καλά τις ημέρες. Αυτές είναι οι καλύτερες του Απριλίου. Αυτός ο Άρης Δίας κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο είναι σημαντικό και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα