Μην χασετε

Άκης Μπαρδάκης: «Μην παρατάτε τα ζώα σας σε μία φωτιά, είναι ψυχές»

Λίγες ώρες χρειάστηκαν προτού ένας πυροσβέστης και η καλή του πράξη να βοηθήσει μία χελώνα εν μέσω της πυρκαγιάς στην Αχαΐα γίνουν viral στο διαδίκτυο μέσα από μία φωτογραφία.

Advertisements

Ο Άκης Μπαρδάκης που ρίχτηκε στη μάχη με το πύρινο μέτωπο έδωσε νερό σε μία χελώνα που βρέθηκε στην καμμένη περιοχή και ανέβασε το στιγμιότυπο που τραβήχτηκε στο Instagram με σκοπό να καταδείξει τι αφήνει πίσω της μία πυρκαγιά.

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε:

«Κάναμε έλεγχο στα καμένα. Είδαμε τη χελώνα, θεωρήσαμε πως ήταν καμένη στην αρχή αλλά είδαμε πως το κέλυφός της ήταν σε καλή κατάσταση κι έτσι είπαμε να της ρίξουμε λίγο νερό μήπως ανταποκριθεί».

«Της δώσαμε λίγο νερό σε ένα κυπελλάκι που είχαμε πρόχειρο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεκίνησε να περπατάει», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι στη συνέχεια οι πυροσβέστες τοποθέτησαν τη χελώνα στο τμήμα του δάσους που δεν είχε καεί» ανέφερε ο κ. Μπαρδάκης.

«Θέλαμε να δείξουμε πόσο καταστροφικό είναι αυτό που γίνεται με τις φωτιές, τι αποκαΐδια, πόσα ζώα νεκρά. Παράκληση προς όλους είναι όταν πιάνει μία φωτιά τόσο καταστροφική είναι μην μην παρατάτε τα ζώα σας, είναι και αυτά ψυχές, πάρτε τα μαζί.

 

Από znews.gr

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα