Μην χασετε

Ξέσπασε ο πατέρας της Νικολέττας: «Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί;» – Σε σok τα μικρότερα αδέρφια της: «Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά»

Σε σok ο πατέρας και τα αδέρφια της Νικολέττας αλλά κυρίως η 16χρονη αδελφή της, που τη βρήκε νεκρή στο σπίτι τους.

 

Η σύλληψη του Πακιστανού «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;». Είναι το ξέσπασμα του πατέρα της 17χρονης Νικολέττας που δολοφονήθηκε άγρια από τον 22χρονο σύντροφό της.

Ο Σίμος Καρολίδης μίλησε στον ΑΝΤ1 φανερά συγκινημένος για την κόρη του. «Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», είπε. Όταν τον ρώτησαν τι θα έλεγε στον 22χρονο, είπε: «Ντροπή του. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Advertisements

Η Νικολέτα έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη. Όμως πλέον, το μόνο που έχει μείνει για την οικογένειά της είναι οι φωτογραφίες της. «Από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη. Μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα», είπε ο πατέρας της.

Σε σοκ τα μικρότερα αδέρφια της Νικολέττας

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ και κυρίως η 16χρονη αδελφή της, που τη βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» δήλωσε ο πατέρας της Νικολέττας.

Advertisements

protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα