Μην χασετε

«Θρίλερ» με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: Έρευνες στο σπίτι της κάνει η Αστυνομία

Πέντε μέρες έχουν περάσει από τον χαμό της σπουδαίας ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, και τα αίτια πουν οδήγησαν στον θάνατό της παραμένουν άγνωστα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης μίλησε στην εκπομπή Live News και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τί αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης έχει ξεκινήσει έρευνα τα τελευταία 24ωρα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η σπουδαία ηθοποιός.

Αφορμή για αυτήν την έρευνα στάθηκε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες της στιγμές η ηθοποιός και ο λόγος είναι πως δεν υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου της και ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Advertisements

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με γιατρούς του νοσοκομείου και ιατροδικαστές, οι οποίοι επισήμαναν πως όταν ο θάνατος δεν προέρχεται από παθολογικά αίτια αλλά είναι από τραυματισμό, ζητείται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και γι΄αυτό τον λόγο δεν εκδίδουν πιστοποιητικό θανάτου.

Η Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα στο σπίτι της για τα αίτια θανάτου της, αφού βγει η ιατροδικαστική εξέταση.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα