Μην χασετε

Θλίψη και αναπάντητα «γιατί»: «Έσβησε» τελικά η 23χρονη Ελένη Σταθώρη μετά από «επέμβαση ρουτίνας» στην καρδιά

Η 23χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης μεταλλικής βαλβίδας στην καρδιά, ωστόσο έπεσε σε κώμα και μετά από έναν μήνα κατέληξε.

 

«Έσβησε» τελικά η 23χρονη Καβαλιώτισσα Ελένη Σταθώρη, η οποία νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο των Αθηνών μετά από επέμβαση ρουτίνας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το νεαρό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Advertisements

Η 23χρονη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας, ωστόσο η υγεία της ξαφνικά επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα η κατάσταση της να θεωρείται κρίσιμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 23χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της είχαν ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που την οδήγησαν στην εντατική, μετά το χειρουργείο για τοποθέτηση μεταλλικής βαλβίδας στην καρδιά.

Advertisements

Σύμφωνα με το zougla.gr, όταν τελείωσε η επέμβαση, οι γιατροί διαβεβαίωναν την οικογένεια ότι όλα πήγαν καλά, μετά από λίγες ώρες τους ενημέρωναν πως το παιδί τους βρίσκεται στην εντατική. Μάλιστα απευθύνθηκαν και στον καρδιοχειρουργό όπου έκανε την επέμβαση στην κόρη τους ζητώντας του εξηγήσεις και έλαβαν την εξής απάντηση: «Σκίστηκε η αορτή και έχασε πάρα πολύ αίμα με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κωματώδη κατάσταση».

newsbreak.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα