Μην χασετε

«Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του» λένε πρώην σύζυγος και γιος του παιδεpαστή Ηλία Μίχου

«Δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.»

 

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγο και τον γιο τους χωρίς, όμως, αποτέλεσμα

Προσπάθειες να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του και με τον γιο του έχει κάνει ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Advertisements

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο Μίχος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα δύο αυτά πρόσωπα είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από την δική του.

Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».

Ενωμεταξύ ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είναι εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται την ώρα που παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης για την οποία ο ίδιος έχει προφυλακιστεί.

 

Advertisements

Με ποιους κρατείται στα Γρεβενά ο Ηλίας Μίχος

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται από την Κυριακή ο προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, καθώς στο συγκεκριμένο σοφρωνιστικό κατάστημα κρατούνται, μεταξύ άλλων, υπόδικοι για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την καραντίνα που προβλέπεται στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Μίχος την Τετάρτη (19/10) οδηγήθηκε στο κελί του.

Εκεί μαζί του θα βρίσκεται ο 34χρονος Χρήστος Παπαζόγλου, ο οποίος το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο κελί θα βρεθεί το επόμενο διάστημα και ο Πακιστανός ο οποίος το 2012 βίασε και τραυμάτισε βαρύτατα την νεαρή Μυρτώ στην Πάρο.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα