Μην χασετε

«Δεν σκοπεύω να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο» λέει ο ιερέας που είχε φωτογραφηθεί με τον 53χρονο

«Eγώ έμαθα για τη σύλληψη του δυο μέρες μετά, την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία. Δεν είχαμε περισσότερες σχέσεις πέρα από αυτές που ανέφερα.»

 

Αναστάτωση στους εκκλησιαστικούς κύκλους κι όχι μόνο έχει προκαλέσει από το πρωί μια είδηση του ekklisiaonline.gr πως γνωστός ιερέας των Αθηνών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Τον ιερέα εντόπισαν λιπόθυμο μέσα στο σπίτι του συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Ο ιερέας το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, όπως ούτε και το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, φαίνεται πως διατηρούσε σχέσεις με τον 53χρονο παιδοβιαστή, με φωτογραφίες τους να έχουν αναρτηθεί στα social media.

Advertisements

Ένα από τα ονόματα ιερέων που άρχισε να διαρρέεται σχεδόν από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν του εφημέριου του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικολάου Κούβαρη κι αυτό γιατί φωτογραφίες του είχαν αναρτηθεί από τον Ηλία Μίχο μόλις λίγες ώρες πριν την σύλληψη του στις 7 Οκτωβρίου με τις κατηγορίες του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης.

Ο ίδιος μέσω του protothema.gr ξεκαθαρίζει τη θέση του πως δεν πρόκειται να κάνει καμία απόπειρα αυτοκτονίας, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με φημολογίες να τον εμπλέξουν στην υπόθεση. Τις φωτογραφίες του ιερέα με την ηθοποιό Άννα Φόνσου και τον Ηλία Μίχο τις είχε τραβήξει ο 53χρονος μια μέρα πριν την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης: «Εγώ τον έβλεπα ελάχιστες φορές μέσα στο χρόνο αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός από εμένα όμως έχει φωτογραφηθεί και με άλλους ιερείς, όπως και με Μητροπολίτες αυτός ο απάνθρωπος. Από τις φορές που τον είδα φέτος ήταν δυο μέρες μέσα στο καλοκαίρι στην γιορτή του Προφήτη Ηλία, που μας κάλεσε στο μαγαζί του για την γιορτή του και επειδή ανήκει στην ενορία μου πήγα. Ο ίδιος ερχόταν σε επαφή και με τους συμβούλους μου στην εκκλησία, όπου έκανε κάποιες δωρεές σε απορρυπαντικά και χαρτικά» αναφέρει ο ιερέας.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικόλαος Κούβαρης με τον Ηλία Μίχο

Και προσθέτει: «Ένιωσα την υποχρέωση στην γιορτή του να πάω. Έκατσα ακριβώς 20 λεπτά, είχε καλέσει τον κόσμο τον δικό του κι έφυγα. Επίσης τον είδα και μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, όπου με πήρε τηλέφωνο και επειδή πάντα ήταν πιεστικός και επέμενε στις θέσεις του, με κάλεσε να συναντηθώ μαζί του σε ένα κάλεσμα, όπου ήταν και η ηθοποιός Άννα Φόνσου. Έβγαλε πάλι τις φωτογραφίες, όπως έκανε πάντα και τις ανέβασε στο διαδίκτυο χωρίς να με ρωτήσει».

Όπως εξηγεί ο π. Νικόλαος Κούβαρης, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media του Μίχου λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου: «Eγώ έμαθα για τη σύλληψη του δυο μέρες μετά, την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία. Δεν είχαμε περισσότερες σχέσεις πέρα από αυτές που ανέφερα. Είμαι καλά με την υγεία μου και δεν σκέφτομαι να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο γιατί δεν είχα καμία σχέση μαζί του».

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα