ΔΕΥΤΕΡΑ
Πρωινό
1 φέτα ψωμί με μέλι και ταχίνι και 1 ποτήρι γάλα σόγιας
Δεκατιανό
1 χούφτα ξηρούς καρπούς ανάλατους
Μεσημεριανό
Σαλάτα με φακές και κινόα (βγάλε την φέτα εφόσον νηστεύεις)
Advertisements
Υλικά:
- 200 γραμμάρια κινόα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- μισό κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας εστραγκόν ψιλοκομμένο
- 400 γραμμάρια φακές
- 100 γραμμάρια φέτα σε κυβάκια (προαιρετικά)
- 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε φέτες
- χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ή κόκκινο ξύδι
- 1/4 αγγουράκι χωρίς φλούδα σε μικρά κυβάκια
ΕκτέλεσηΒράζεις τη κινόα σε μεγάλη κατσαρόλα για 10- 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και την αφήνεις να παγώσει. Για έξτρα γεύση, προσθέτεις ένα κύβο ζωμό λαχανικών στο νερό που θα βράσεις την κινόα.
Σε άλλο κατσαρολάκι βράζεις τη φακή μέχρι να μαλακώσει.
Σοτάρεις το φρέσκο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει μαζί με το εστραγκόν. Προσθέτεις το φρέσκο κρεμμύδι, το εστραγκόν, τη φέτα, τα κρεμμύδια, τις φακές, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού & το αγγουράκι στην κινόα και ανακατεύεις.
Απογευματινό 30 γρ σοκολάτα μαύρη
Advertisements
Βραδινό
Φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής
Advertisements