Μην χασετε

Λάκης Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: «Χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη xαστοuκiζουν»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην Σοφία Χατζηπαντελή και στις εκπομπές της τηλεόρασης.

«Στο Shopping Star τους είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο κι εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity», είπε αρχικά.

 

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Την Ηλιάνα την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι, γιατί όλο αλλάζει».

Advertisements

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή. «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν», τόνισε.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα “Σύρματα”. Τα “Σύρματα” στα οποία θα συμμετέχω, νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».

 

Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν ήμουν μικρή και είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έkοβα τα πόδια.»

Advertisements

 

Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει. Eίμαι new gender»

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα