Υλικά:
1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
2 κουτάκια μπύρα
3 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 κουταλιά ξύδι
Λίγο κανέλλα
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Εκτέλεση:
Μαρινάρουμε από το βράδυ το κουνέλι μας κομμένο σε μερίδες μέσα σε 1 κουτάκι μπύρα και 1 κουταλιά της σούπας ξύδι.
Την επόμενη μέρα το αλατοπιπερωνουμε και το τσιγαρίζουμε .Ρίχνουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε και αυτά έπειτα προσθέτουμε το άλλο κουτάκι μπύρα τα ντοματάκια την κανέλλα και αν θέλουμε λίγο νερό βράζουμε το κουνέλι για καμία ώρα σε κατσαρόλα ή σε χύτρα ένα μισάωρο και μετά ανοίγουμε και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα μας.
Συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Καλή επιτυχία
Advertisements