Μην χασετε

Κοριτσάκι ετοιμάζει δεκάδες πιάτα για αδέσποτα σκυλάκια – «Χαίρομαι που έχω μια κόρη με τεράστια καρδιά» λέει η μαμά της

«Χαίρομαι που έχω μια κόρη με τεράστια καρδιά». Η Brenath S. σχολιάζει το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok με το κοριτσάκι της να ετοιμάζει δεκάδες πιάτα για αδέσποτα σκυλιά.

Το κοριτσάκι, με ένα ροζ φιόγκο στα μαλλιά, γεμίζει δίσκους με κροκέτες και ρύζι, τις τοποθετεί σε ένα καροτσάκι και μετά τις παραδίδει σε σκύλους του δρόμου.

 

Το βίντεο προσελκύει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ευγένειά του προς τα αδέσποτα: η χειρονομία αλτρουισμού και καλοσύνης αυτού του μικρού κοριτσιού εμπνέει πολλούς ανθρώπους, δείχνοντας πώς μια και μόνο πράξη καλοσύνης μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ζώων που ζουν σε δυσκολίες.

Advertisements
@raultorresr902♬ sonido original – raultorresr902

 

Η κόρη της Brenath σηκώνεται νωρίς το πρωί, μαζεύει 50 πιάτα από φελιζόλ και ετοιμάζει γεύματα για να ταΐσει τα σκυλιά. Το κοριτσάκι τότε βγαίνει έξω και αρχίζει να μοιράζει γεύματα στα τετράποδα που συναντά στην πορεία. Πολλοί χρήστες ενθαρρύνουν άλλους να κάνουν το ίδιο, υιοθετώντας μια συμπονετική και αλτρουιστική προσέγγιση για τα ζώα που ζουν σε κίνδυνο.

Αυτό το κοριτσάκι είναι ένα παράδειγμα του πώς ακόμη και μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή των αδέσποτων ζώων, δείχνοντας ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε το καθήκον μας για να βοηθήσουμε τα ζώα που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε η χειρονομία του να εμπνεύσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. «Ελπίζω η κόρη μου να είναι πάντα έτσι και να βοηθά όσους έχουν ανάγκη: δεν χρειάζονται πολλά για να δείξεις αγάπη», έγραψε η μητέρα της.

 

Advertisements

pet-sitting.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα