Μην χασετε

Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε xuδαίες επιθέσεις για την εγκυμοσύνη της – Τα απαράδεκτα σχόλια και η υποστήριξη

H Ιωάννα Τούνη προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για το χαρμόσυνο γεγονός που ήρθε στη ζωή της, λίγο καιρό μετά την απώλεια της μητέρας της. Ωστόσο για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο στόχαστρο και κάτω από την ανάρτησή της, ήταν πολλοί που προέβησαν σε χυδαία και αρνητικά σχόλια.

 

Η αφοπλιστική απάντηση στα χυδαία και αρνητικά σχόλια κατά της Ιωάννας Τούνη

Θέση για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε η επιχειρηματίας, πήρε μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση το account στο Instagram «Μοναδικοί Άνθρωποι» δίνοντας μία αφοπλιστική απάντηση:

«Αποδεικνύεται πως ακόμη μία φορά, μια γυναίκα σε μια από τις ενδεχομένως πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής της, πρέπει να έρθει για πολλοστή φορά αντιμέτωπη με τον μισογυνισμό μερικών. Η κριτική, το «σου κουνάω το δάχτυλο για όλα όσα έχεις κάνει» και το αίσθημα ανωτερότητας μερικών (γυναικών και αντρών) ξαφνικά ορθώνεται και μέσα σε μία ενδεχομένως μίζερη ζωή προσπαθούν πάση θυσία να αποδείξουν πως εκείνοι είναι καλύτεροι από κάποιον άλλον, πως εκείνοι τα κατάφεραν.

Advertisements

Όταν μιλούσαμε και φωνάζαμε για το victim blaming, για το revenge porn, κάνατε πως ακούγατε μερικοί, αλλά μάλλον είχατε τα αυτιά σας τόσο κλειστά που στο τέλος τίποτα δεν σας έμεινε. Καμία ντροπή δεν υπάρχει… και να σας θυμίσω πως η Ιωάννα Τούνη δεν έγινε ακόμη μαμά, όμως όλοι εσείς που γίνατε και μανάδες και πατεράδες, κοιτάξτε αν μεγαλώνετε σωστά τα δικά σας παιδιά. Εύχομαι την επόμενη φορά, να φωνάζετε όταν τα παιδιά κακοποιούνται, όταν αυτοί που τα κακοποιούν βρίσκονται ελεύθεροι στο δρόμο και όχι όταν μία γυναίκα αποφασίζει να φέρει στο κόσμο ένα!».

 

Θα σας παραθέσουμε μερικά από τα αρνητικά tweets που έκαναν χρήστες των social media κατά της Ιωάννας Τούνη. Τα περισσότερα είναι χυδαία και δεν γίνεται να δημοσιευτούν.

Advertisements

 

Ευτυχώς τα θετικά σχόλια υπερίσχυσαν των αρνητικών, με τους χρήστες του Twitter να υποστηρίζουν την Ιωάννα Τούνη στην απόφασή της να επιβεβαιώσει και δημόσια ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα