Μην χασετε

Η τραγική ειρωνεία με τις ανθοστήλες στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη: Θα τις είχε η κόρη του, Άννα στον γάμο της

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Δυο από τα τρία παιδιά του, Άννα και Νίκος, η σύζυγός του Μάχη, καθώς και άλλοι φίλοι και θαυμαστές που τον αγάπησαν μέσω της μουσικής του, βρέθηκαν εκεί για να του αποχαιρετήσουν.

Η κόρη του, Άννα, φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. Ο “βασιλιάς” της, όπως τον αποκαλούσε, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία φορώντας το λευκό κοστούμι που τον χαρακτήριζε και το επιθυμούσε, μαζί με το διαμάντια στολισμένο μικρόφωνό του και έναν ιδιαίτερο στολισμό.

 

 

Advertisements

Σύμφωνα με την εκπομπή Τ-Live, οι ανθοστήλες που βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία γύρω από τη σωρό του είναι διακοσμημένες με swarovski και πρόκειται για τις ανθοστήλες που η Άννα Φλωρινιώτη είχε κανονίσει να έχει στον δικό της γάμο, τον οποίο όμως λόγω κοpονoiouδεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

Η Άννα Φλωρινιώτη φρόντισε να στείλει και δυο στεφάνια με κόκκινες καρδιές δηλώνοντας και με αυτό το τρόπο την αγάπη για τον πατέρα της.

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα