ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ
Είναι καλύτερο από τη ζάχαρη;
Χωρίς καμία αμφισβήτηση! Το μέλι μάς προσφέρει πλήθος διατροφικών στοιχείων και όχι μόνο σάκχαρα, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φρουκτόζη και μικρότερη σε γλυκόζη, χαμηλότερο γλυκαιμικό φορτίο, δεν προκαλεί γλυκοζυλίωση και η γλυκαντική του ικανότητα είναι υψηλή, οπότε μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα τη ζάχαρη.
Παχαίνει;
Αν φας πολύ, ναι! Είναι πηγή σακχάρων και φυσικά έχει θερμίδες, επομένως η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με μέτρο και σύμφωνα με τις ενεργειακές ανάγκες κάθε ατόμου.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΔΟΥΚΟ
womenonly.gr
Advertisements
Advertisements