Υλικά:
- 4 μεγάλες ντομάτες
- 1 αγγούρι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 20 ελιές
- 120γρ λευκό τυρί με χαμηλά λιπαρά
- λίγα φύλλα βασιλικό ή μέντα
- 1/4 κούπα ελαιόλαδο
- λίγο μπαλσάμικο
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε την κορυφή της ντομάτας και αδειάζουμε το εσωτερικό της όπως στα γεμιστά. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το αγγούρι κομμένο σε μικρά κυβάκια, το ίδιο και τη φέτα. Ρίχνουμε τις ελιές, τα φύλλα βασιλικού ή μέντας και το ελαιόλαδο με το σκόρδο θριμματισμένο. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά στο μπολ και προσθέτουμε το αλατοπίπερο. Τέλος γεμίζουμε τις ντομάτες και σερβίρουμε το πιάτο κρύο.
Advertisements