Υλικά

800 γρ. ψαρονέφρι σε φέτες

1 ξηρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

10 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. ξίδι

2 κ.σ. λάδι

Αλάτι/Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίστε το κρεμμυδάκι. Προσθέστε το ψαρονέφρι και αφήστε το να ροδίσει κι απ’ τις δύο πλευρές, γυρνώντας το τακτικά.

Βάλτε τις πιπεριές, το ξίδι και το αλάτι και μαγειρέψτε για 5 περίπου λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς. Χαμηλώστε τη φωτιά κι αφήστε τις πιπεριές να μαλακώσουν και το κρέας να ρουφήξει το ζουμί τους.

Σ’ αυτό το στάδιο βάλτε ένα ρυζάκι ή πουρέ στο διπλανό μάτι να ετοιμάζεται, για να συνοδεύσετε το κρέας.

Κατεβάστε απ’ τη φωτιά το ψαρονέφρι και σερβίρετε με φρέσκο κρεμμυδάκι.