Μην χασετε

Δεν ξοδεύουν ούτε δεκάρα: Ποια είναι τα 4 τσιγκούνικα ζώδια

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιδείξει δυναμικό ενδιαφέρον για την αποταμίευση τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, πρέπει να ξεχωρίσουμε την αποταμίευση από την τσιγκουνιά, καθώς υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα 4 τσιγκούνικα ζώδια:

Τσιγκούνικα ζώδια: Ταύρος

Ανάλογα με τον ταύρο μπορεί να τον χαρακτηρίσει καποιος ως έναν θερμό αποταμιευτή έως και τσιγκούνη μέχρι αηδίας. Αγαπάει τα λεφτα του και πριν κάνει καποια αγορά θα ζητήσει την γνώμη όλων προσπαθώντας να βρει καποιον που θα του πει να μην σπαταλήσει τα λεφτα του.

Advertisements

Τσιγκούνικα ζώδια: Παρθένος

Η Παρθένος είναι τσιγκούνα με τα χρήματά της, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Η Παρθένος ανησυχεί ότι δεν θα της φτάσουν. Και για αυτό προσέχει.

Και σε περίπτωση που έχει αφήσει τίποτα πενταροδεκάρες στο τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω στο γραφείο του, μην κάνετε λάθος να απλώσετε χέρι.

Τσιγκούνικα ζώδια: Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για το πώς ένας άνθρωπος μπορεί αν είναι απόλυτα συγκεντρωτικός, αλλά ταυτόχρονα έχει και αυτοέλεγχο.

Advertisements

Ο Αιγόκερως πιστεύει ότι το να ξοδεύει κανείς χρήματα είναι ένας τρόπος για να φτιάξει το στάτους του.

Ναι, ο Αιγόκερως είναι τόσο τσιγκούνης που θα αρνηθεί την πρόσκληση των φίλων του να βγει έξω για φαγητό γιατί δεν θέλει να χαλάσει χρήματα.Ο Αιγόκερως είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για το πώς ένας άνθρωπος μπορεί αν είναι απόλυτα συγκεντρωτικός, αλλά ταυτόχρονα έχει και αυτοέλεγχο.

Τσιγκούνικα ζώδια: Σκορπιός

Όταν κάποιος αποταμιεύει έχει λόγο που το κάνει. Θέλει αν αγοράσει ένα ρούχο, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο.

Ρώτα τον Σκορπιό αν θέλει να βγείτε για ποτό το Σάββατο το βράδυ. Θα σου πει όχι. Ρώτα τον αν προτιμά να μαγειρέψετε σπίτι ή να παραγγείλετε πίτσα απέξω. Θα σου πει να μαγειρέψετε.

Ο Σκορπιός δεν θέλει να χαλάει ούτε μια δεκάρα και προτιμάει να τα έχει κλειδωμένα στην τράπεζα.

newside.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα