Η σημερινή συνταγή προέρχεται από την όμορφη Νάπολη και είναι πραγματικά λαχταριστή.
Υλικά
- 180 γραμμάρια ζυμαρικά
- 4 αυγά
- 100 γραμμάρια μπέικον
- 250 γραμμάρια μοτσαρέλα
- Μια χούφτα τυρί πεκορίνο τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρία λάδι. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχει τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το μπέικον μαζί με το πεκορίνο και τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά.
Advertisements
Σε ένα άλλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μίγμα με τα μακαρόνια και τα μαγειρεύουμε σαν κανονική ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Advertisements