Μην χασετε

Αυτή είναι η σωστή ανοιξιάτικη περιποίηση για το πρόσωπό σου!

Καθώς περνάμε από το χειμώνα στην άνοιξη μπορεί να νιώθουμε το δέρμα μας λίγο περίεργο. Ο χειμώνας αφήνει την επιδερμίδα μας θαμπή καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ απολέπιση κατά τους χειμερινούς μήνες με αποτέλεσμα μετά από μερικούς μήνες να νιώθουμε σαν να είμαστε 20 χρόνια μεγαλύτερες.

Advertisements

Θέλεις τη λάμψη του προσώπου σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνεις και ποια tips να ακολουθήσεις τώρα που μπαίνει η άνοιξη..

Πότε πρέπει να σταματήσεις τη χειμερινή περιποίηση του προσώπου σου;

Με το που αρχίζουν οι πρώτες ζέστες καλό θα είναι να αυξήσεις την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την αλλαγή.

Τι είδους προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιείς την άνοιξη;

Καταρχάς πρέπει να αυξήσεις τις φορές που κάνεις απολεπιση από μία σε δύο! Επίσης ψάξε για προϊόντα που αυξάνουν την ενυδάτωση και την κυκλοφορία του αίματος.

Μπορεί το δέρμα σου να “στρεσαριστεί” από την αλλαγή της σεζόν;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Η αλλαγή της σεζόν μπορεί να “αγχώσει” την επιδερμίδα σου και αυτό μπορεί να φανεί με την εμφάνιση σπυριών. Η τακτική απολέπιση και η ενυδάτωση με ένα ελαφρύ σέρουμ που θα οξυγονώσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου θα βοηθήσουν το δέρμα σου να περάσει από το χειμώνα στην άνοιξη ομαλά!

faysbook.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα