Μην χασετε

6 υπέροχες DIY ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους στο υπνοδωμάτιο

Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει η εικόνα του δωματίου σου με το να κρεμάσεις ένα νέο διακοσμητικό στον τοίχο. Αν αυτό το διακοσμητικό είναι κάτι που έχεις φτιάξει μόνη σου τότε ακόμα καλύτερα. Ο χώρος αποκτάει προσωπικότητα και εσύ θα τον ευχαριστιέσαι περισσότερο.

Παρακάτω θα δείτε μερικές υπέροχες ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και θα ανανεώσουν τον χώρο σας.

1. Βάλε ένα ράφι πάνω από το κρεβάτι και διακόσμησέ το με καδράκια με ωραίες ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Πρόσθεσε μια γιρλάντα με φωτάκια για να φανεί ακόμα πιο ωραίο το diy σου.

Advertisements

 

 

2. Ένα μακραμέ διακοσμητικό είναι φανταστική ιδέα για να αποκτήσει ο χώρος σου πιο cozy vibe.

3. Φτιάξε με συλλογή με ασπρόμαυρες φωτογραφίες και κρέμασέ τις στον τοίχο σου. Μπορείς να τις κρεμάσεις επίσης από σχοινί πάνω σε 2 ή 3 κούτσουρα που θα βρεις στην παραλία.

L&L tip: Προσοχή! Απολύμανε πρώτα τα ξύλα καλά με χλωρίνη και στον ήλιο ώστε να μην αναπτυχθούν πάνω τους έντομα και ζωύφια.

Advertisements

4. Ένα μεγάλο κάδρο με μεταλλιζέ λεπτομέρειες, πούλιες ή τρουκς θα κάνει το δωμάτιο να αποκτήσει μια λάμψη που θα σου αρέσει πολύ.

 

 

5. Μια gallery με κάδρα είναι μια εξίσου καλή ιδέα. Διάλεξε πίνακες που σε εμπνέουν και κάδρα με logos που σε αντιπροσωπεύουν και ανανέωσε τη διακόσμηση του τοίχου σου.

6. Επίλεξε μια ταπετσαρία που σε εμπνέει και ντύσε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σου. Αν αγοράσεις ασπρόμαυρη ταπετσαρία μπορείς να κρεμάσεις από πάνω 2 ή 3 καδράκια σε πιο έντονες αποχρώσεις, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλοί interior designers στο εξωτερικό.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα