Μην χασετε

6 επιμελώς ατημέλητοι κότσοι για κάθε σου καλοκαιρινή εμφάνιση

Όταν φανταζόμαστε το καλοκαίρι και όλα τα καλοκαιρινά outfits που μπορούμε να κάνουμε, υπολογίζουμε πως τα μαλλιά μας θα «ακολουθήσουν» το πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας και θα είναι «υπάκουα» και όπως τα θέλουμε εμείς. Αυτό που δεν υπολογίζουμε είναι πως, σχεδόν πάντα, τα υπέροχα μαλλιά μας θα καταλήξουν πιασμένα σε έναν κότσο ή ponytail είτε επειδή ζεσταινόμαστε αφόρητα είτε επειδή από τη ζέστη και την υγρασία δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με τα μαλλιά που είδαμε στον καθρέφτη πριν φύγουμε από το σπίτι.

Αφού λοιπόν ο κότσος είναι, αναπόφευκτα με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, το απόλυτο hair trend του κάθε καλοκαιριού, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον φτιάχνουμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του! Είτε θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω το πρωί είτε το βράδυ εμείς βρήκαμε τους 6 πιο ωραίους επιμελώς ατημέλητους κότσους για κάθε σου καλοκαιρινή εμφάνιση.

Επέλεξε να κάνεις κάποιον ανάλογα με το πως «στρώνουν» τα μαλλιά σου καλύτερα, αλλά και με τη διάθεση σου, για να έχεις περιποιημένα μαλλιά χωρίς να ζεσταίνεσαι. Δες το video παρακάτω για να πάρεις ιδέες:

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα