Μην χασετε

4 υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων για να είσαι κομψή κάθε εποχή του χρόνου

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που επιλέγεις για τα ρούχα σου δείχνουν πολλά για την αισθητική σου, το στυλ σου αλλά και τη ψυχολογία σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς στη μόδα οι καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί γίνονται με 1-3 χρώματα ταυτόχρονα στο ντύσιμο σου.

Δείτε 4 υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων στα γυναικεία ρούχα οι οποίοι είναι κομψοί και ιδανικοί για κάθε εποχή!

Κομψός συνδυασμός του λευκού με το μπεζ και το καφέ!

Το λευκό με το μπεζ και το καφέ είναι από τους πιο κομψούς συνδυασμούς στα ρούχα. Τα γήινα χρώματα στα ρούχα δείχνουν πανέμορφα κάθε εποχή του χρόνου και είναι κολακευτικά για όλες τις ηλικίες. Ο χρωματικός συνδυασμός αυτός βγάζει μια ισορροπία και μια αρμονία που δείχνει όμορφη στο μάτι!

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

Μοντέρνοι συνδυασμοί ρούχων σε αποχρώσεις του μπλε!

Για έναν πιο μοντέρνο χρωματικό συνδυασμό, ο οποίος όμως παραμένει κομψός, δοκίμασε να συνδυάσεις διάφορες αποχρώσεις του μπλε μεταξύ τους. Το μπλε σκούρο ταιριάζει τέλεια με το γαλάζιο, όπως επίσης ωραίος καθημερινός συνδυασμός είναι το γαλάζιο με το τζιν!

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Φόρεσε το χακί μαζί με το λευκό χρώμα!

Φόρεσε το λευκό χρώμα με το χακί για στιλάτα, στρατιωτικά εμπνευσμένα looks. Επίλεξε cargo παντελόνια, ψηλόμεσα παντελόνια γραφείου, oversize jackets ή μακριά παλτό. Βέβαια, διαλέγοντας αυτά τα χρώματα για ένα outfit μπορείς να δημιουργήσεις και ένα μοντέρνο, ρομαντικό ντύσιμο και όχι απαραίτητα ένα military inspired look.

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Συνδύασε τα ασπρόμαυρα σύνολα σου με το κόκκινο χρώμα!

Τέλειος συνδυασμός χρωμάτων για όλον τον χρόνο είναι το ασπρόμαυρο με το κόκκινο. Τα ασπρόμαυρα σύνολα από μόνα τους είναι κομψότατα και εντυπωσιακά, πόσο μάλλον όταν προσθέσεις και ένα έντονο χρώμα για περισσότερη ζωντάνια. Το κόκκινο είναι ιδανικό γιατί είναι και θηλυκό και σeξι και κομψό!

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα