Μην χασετε

15 δελεαστικές ιδέες για vα διακοσμήσετε τη βεράντα ή την αυλή σας

Όλοι εσείς οι τυχεροί που έχετε στο σπίτι σας μια ταράτσα, μπορείτε όπως ποτέ πριν να απολαύσετε σε αυτήν είτε τον ήλιο είτε να έχετε κάποιο δείπνο παρέα με τους φίλους σας.

Γι’αυτό  και είναι απαραίτητη το να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση σε ορισμένες ιδέες που θα μας βοηθήσουν να διακοσμήσουμε τις ταράτσες μας δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον που θα μας κάνει να αισθανόμαστε και πολύ καλά μπροστά στους επισκέπτες μας.

διακόσμηση-ταράτσας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να βάλουμε στο χώρο ένα τραπέζι και καρέκλες, και αν μας το επιτρέπει η τσέπη μας κάποιο καναπέ, και οπωσδήποτε αν δεν έχουμε κάποια πέργκολα τουλάχιστον κάποιες ομπρέλες.

Advertisements

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Ένα άλλο στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από ένα αίθριο είναι τα φυτά. Είτε το θέλουμε είτε όχι θα δώσουν ζωή και ομορφιά στο χώρο και θα είναι το καλύτερο διακοσμητικό στοιχείο του.

διακόσμηση-ταράτσας3

Τέλος, πρέπει να μιλήσουμε για το φωτισμό, επειδή οι ταράτσες το καλοκαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθούν παρά πολύ και την νύχτα. Υπάρχουν γιαυτό πολλές λύσεις και μπορούμε να τοποθετήσουμε από μικρές λάμπες ή φώτα σε ολόκληρο το χώρο

teras10outdoor-table-designrulz-026roof_garden_metatrepste_tin_taratsa_sas_se_oasi_11161ΤΑΡΑΤΣΑ2340 (34)

Advertisements

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Ιδέες για αίθριο53diy-kataskeves-saloni-apo-paletes-25διακόσμηση-ταράτσας4διακόσμηση-ταράτσας5διακόσμηση-ταράτσας7διακόσμηση-ταράτσας8διακόσμηση-ταράτσας9

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

texnotropieskaidiakosmisi.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα