Μην χασετε

10 Στιλάτοι Τρόποι για να τις Διακοσμήσετε τις Άδειες Γωνιές του Σπιτιού

Κάθε άδεια γωνιά του σπιτιού είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ξεδιπλώσετε το διακοσμητικό σας ταμπεραμέντο και να ανανεώσετε την εικόνα και την αίσθηση του χώρου σας.

Οι άδειες γωνιές υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα σπίτια και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε ακόμα και για λειτουργικούς λόγους, όπως για παράδειγμα βάζοντας μερικά ράφια, πάνω στα οποία θα αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα που ίσως δεν έχουν βρει ακόμα τη θέση τους.

Επειδή, όμως, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε με τις άδειες γωνιές!

Δείτε επίσης: Φτιάξτε την Τέλεια Είσοδο Ακολουθώντας τις Αρχές του Φενγκ Σούι

Advertisements
Οι πανέμορφες αυτές γλάστρες στέκονται πάνω σε μεταλλικά σταντ διακοσμώντας πολύ όμορφα μια άδεια γωνιά. Το μεταλλικό στοιχείο δίνει νέο αέρα στον χώρο, ενώ τα φυτά φέρνουν τη φύση εντός σπιτιού.
Τι λέτε γι αυτή την πανέμορφη ραφιέρα που είναι προσαρμοσμένη για να μπαίνει ακριβώς στη γωνία; Το ξύλο ανανεώνει τον χώρο, ενώ παράλληλα μπορεί να φιλοξενήσει και πολλά αντικείμενα.
Αν η γωνία σας δεν ξεκινάει από το πάτωμα, δεν σημαίνει πως δεν είναι άδεια – απλώς ξεκινάει από πιο ψηλά. Εκεί μπορείτε να βάλετε γωνιακά ράφια όπως αυτά της φωτογραφίας που είναι λιτά και υπέροχα.
Μια κολώνα που βρίσκεται στη μέση του σπιτιού δεν προσφέρει μία, αλλά δύο άδειες γωνίες. Τοποθετήστε ράφια περιμετρικά και κάντε την να ξεχωρίσει.
Ένας άλλος πολύ πρακτικός τρόπος για να μεταμορφώσετε μια άδεια γωνιά είναι να βάλετε μια διακοσμητική σκάλα. Απλώς την ακουμπάτε και κρεμάτε πάνω της οτιδήποτε – από υφάσματα μέχρι και διακοσμητικά στοιχεία.
Καλύψτε μια άδεια γωνιά με κάδρα και δημιουργήστε μια γκαλερί με πολλά έργα τέχνης που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας.
Κρεμάστε από το ταβάνι πανέμορφες μεταλλικές γλάστρες σαν αυτές της φωτογραφίας – είναι πολύ πρωτότυπες και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα των καλεσμένων σας.

Δείτε επίσης: Εύκολο DIY: Φτιάξτε Υπέροχα Κρεμαστά Γλαστράκια

Αν σας αρέσουν τα παλιά αντικείμενα ή αν έχετε ένα και μοναδικό αγαπημένο αντικείμενο (όπως για παράδειγμα αυτό το φωτιστικό) βάλτε σε μια γωνιά χωρίς να προσθέσετε πολλά πράγματα γύρω του έτσι ώστε να το αναδείξετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η σύνθεση ολοκληρώνεται με μια επιτοίχια καλλιτεχνική κατασκευή.
Τέλος, αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, μπορείτε πάντα να προσθέσετε μικρά κλειστά ράφια όπως αυτά της φωτογραφίας. Είναι διακριτικά, πολύ πρακτικά και πολύ όμορφα!
Ένα μικρό τρόλεϊ με ροδάκια είναι ιδανικό για να γεμίσει την άδεια γωνιά στο καθιστικό ή ακόμα και στην κουζίνα σας. Βάλτε πάνω του τα ποτά σας και αυτόματα θα έχετε ένα μικρό μπαρ εντός σπιτιού.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα