Μην χασετε

Οι 3 χρωματικοί συνδυασμοί που είναι ιδανικοί για το φθινόπωρο

Πώς θα εντάξετε λίγο χρώμα στις εμφανίσεις σας;

Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε συνδυάσει τις έντονες χρωματικές αποχρώσεις με τη μόδα και τις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού, αλλά πλέον μπορούμε πολύ άνετα να φορέσουμε λίγο παραπάνω χρώμα ακόμα και το φθινόπωρο ή τον χειμώνα. Από την άνοιξη του 2018 κιόλας είδαμε τα pastels να επιστρέφουν και να κάνουν όλες τις fashionistas να τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους, αλλά και να μην μπορούν να τα αποχωριστούν ακόμα και τώρα που η εποχή αλλάζει. Ευτυχώς για εμάς δεν χρειάζεται να αποχωριστούμε αυτό το φθινόπωρο το αγαπημένο μας λιλά ή baby blue,καθώς είναι τάση για την νέα σεζόν. Μάλιστα, η μόδα προτάσσει ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς που θα φέρουν χρώμα στις μουντές μέρες του φθινοπώρου.

 

Advertisements

Το γαλάζιο ταιριάζει άψογα με γήινες αποχρώσεις και προσφέρει έναν αέρα πολυτέλειας στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα πουλόβερ ή συνδυάστε μία nude φούστα με πουκάμισο σε pastel γαλάζιες αποχρώσεις ακόμα για να πετύχετε το τέλειο office look.

Παλαιότερα, δεν υπήρχε περίπτωση να συνδυάσουμε το κόκκινο με το ροζ καθώς πιστεύαμε πως δεν ταιριάζει. Ευτυχώς, για ακόμα μία φορά η μόδα ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε και φέτος οι τάσεις προτάσσουν αυτό τον χρωματικό συνδυασμό για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

 

Μία από τις αγαπημένες pastel αποχρώσεις των περισσότερων γυναικών είναι το λιλά και όχι άδικα. Είναι ένα πολύ κομψό χρώμα, το οποίο φέτος το φθινόπωρο μπορούμε να το συνδυάσουμε με σκουρόχρμες πράσινες αποχρώσεις, που θα απογειώσουν ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις μας.

Advertisements

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @blaireadiebee

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή: gynaikamagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα