Μην χασετε

Πώς θα φορέσετε τις τάσεις στα denim αυτό το φθινόπωρο;

Δημιουργήστε φθινοπωρινά looks με denim κομμάτια 

Advertisements

Μπορεί να είμαστε ήδη ενημερωμένες για τις νέες τάσεις της μόδας για το φετινό φθινόπωρο, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να ανανεώνουμε και τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από αυτά είναι τα denim, τα οποία όλες μας λατρεύουμε καθώς μας βοηθούν να δημιουργούμε κομψά σύνολα κάθε φορά που δεν γνωρίζουμε τι να φορέσουμε και κοιτάμε με απορία τη ντουλάπα μας. Ποιες είναι, όμως, οι φετινές τάσεις της μόδας στα denim υφάσματα;

Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε και φέτος να φορέσετε άνετα το αγαπημένο σας skinny jean, το οποίο σας βολεύει τόσο πολύ, αλλά μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε νέα κομμάτια, τα οποία θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνιση σας και θα αποδείξουν πως ξέρετε να ξεχωρίζετε τι ταιριάζει σε εσάς και τι όχι. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τα denim κομμάτια μπορείτε να επιλέξετε ένα σακάκι, μία midi φούστα ή φόρεμα, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά looks ανάλογα με την κάθε περίσταση.

 

Οι denim ολόσωμες φόρμες φέτος έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να τις φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και να δημιουργήσετε εξίσου εντυπωσιακά looks. Για τις πρωινές σας εμφανίσεις, συνδυάζονται τέλεια με sneakers που σας προσφέρουν άνεση, ενώ προσθέτοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα έχετε δημιουργήσει την ιδανική βραδινή εμφάνιση για το φθινόπωρο. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με εντυπωσιακές tote ή mini τσάντες που θα κλέψουν την παράσταση.

Τα denim jackets είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για τις δροσερές φθινοπωρινές ημέρες. Επιλέξτε ένα oversized μπουφάν πάνω από το οποίο μπορείτε να βάλετε μία ζώνη, ώστε να τονίσετε τη μέση σας δημιουργώντας ένα extra θηλυκό αποτέλεσμα.

Εκτός από τις τάσεις, όμως, πάντα θα λατρεύουμε τη γραμμή jean παντελονιού, που ταιριάζει τέλεια στη δική μας σιλουέτα. Έτσι, φροντίστε να ανανεώσετε τη συλλογή σας με denim παντελόνια, τα οποία θα σας διευκολύνουν καθημερινά. Για extra δόση ανανέωσης επιλέξτε ένα cropped τζιν που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα πόδια και την επιλογή παπουτσιού που θα κάνετε.

Advertisements

 

Τα denim παντελόνια με τελείωμα – καμπάνα είναι ιδανικά για διαφορετικούς σωματότυπους, κάνοντας τις περισσότερες γυναίκες να τα λατρεύουν. Είναι άψογα για street style εμφανίσεις και σας κάνουν να φαίνεστε πάντα καλοντυμένες.

Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μία από τις denim τάσεις για φέτος το φθινόπωρο, αυτή θα είναι οι midi φούστες. Συνδυάστε τες με πουκάμισα, tops, ακόμα και λεπτά πουλόβερ για κομψά outfits.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @jessicasicye, @annarvitiello, @yatri, @syanafromparis, @erealouro, @_jessicacaskye
Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή: gynaikamagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα