Μην χασετε

Τα 3 κομμάτια που δεν λείπουν από τη γκαρνταρόμπα των celebrities

Σύμφωνα με τη διάσημη στιλίστρια Chloe Bartoli

Advertisements

Όταν είσαι celebrity stylist, η δουλειά σου είναι να κάνεις τον κόσμο να φαίνεται όμορφος μέσα στα διάφορα outfits που δημιουργείς. Η Chloe Bartoli, η οποία είναι διάσημη στιλίστρια και διαθέτει διάσημους πελάτες όπως η Sofia Richie, ο Jared Leto και η Miranda Kerr, δεν τους κάνει μόνο να ξεχωρίζουν στο πλήθος, αλλά διαθέτει και πολύ εντυπωσιακό προσωπικό στιλ. Η στιλίστρια έχει την ικανότητα να δημιουργεί εμφανίσεις, οι οποίες αποπνέουν ανεπιτήδευτο στιλ και μυστήριο. Παρακολουθώντας τη δουλειά που κάνει με τους διάσημους συνεργάτες της, αλλά και το δικό της στιλ, καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα, που μπορούμε να υιοθετήσουμε και εμείς εύκολα.

Να φοράτε leather κομμάτια

Η καθεμία από εμάς μπορεί τα βρει τα leather κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ της. Μάλιστα, μία φούστα, ένα παντελόνι ή ένα leather jacket μπορεί να σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση, ειδικά όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Ταιριάζουν με τα πάντα και δημιουργούν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Γυαλιά ηλίου

Ένα από τα items που λείπουν ποτέ από τις εμφανίσεις της στιλίστριας Chloe Bartoli είναι τα γυαλιά ηλίου. Όπως ένα leather jacket, έτσι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και ένα απλό σύνολο με τζιν και t-shirt. Τολμήστε να δοκιμάσετε νέα σχέδια σε σκελετούς, ακόμα και αποχρώσεις φακού, μέχρι να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά για το δικό σας σχήμα προσώπου, αλλά και την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

 

Advertisements

Δημιουργήστε απλά outfits

Στόχος μίας celebrity stylist είναι να κάνει τους συνεργάτες της να φαίνονται καλοντυμένοι χωρίς, όμως, να φαίνεται πως έχουν προσπαθήσει πολύ για αυτό. Σκεφτείτε πόσο ξεχωριστό είναι το στιλ των Γαλλίδων, οι οποίες φαίνονται πάντα ανεπιτήδευτα κομψές. Έτσι, διατηρήστε μία ισορροπία στην εμφάνιση σας και αν θέλετε προσθέστε ένα εντυπωσιακό κομμάτι μόνο, όπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @emmahill, @annarvitiello, @racheljames 

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή: gynaikamagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα