Μην χασετε

Μοσχαράκι με μπέικον έτσι όπως δεν το έχετε ξαναφάει

Ένας απλός τρόπος για να δώσετε ένταση στη γεύση του κρέατος.

Σήμερα μαγειρεύουμε το μοσχάρι κάπως διαφορετικά και το απολαμβάνουμε στο κυριακάτικο τραπέζι.

Υλικά

  • 1 κιλό σπάλα μοσχαριού
  • 200 γραμμάρια μπέικον
  • 200 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Advertisements

Κόβετε το μπέικον σε λωρίδες και τυλίγετε το μοσχάρι. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο, αφήνετε να κάψει και τοποθετείτε το κρέας να ροδίσει. Μόλις ροδίσει σβήνετε με το κρασί. Το τοποθετείτε μαζί με το ζουμί του σε ένα ταψί και το βάζετε στο φούρνο. Αφήνετε να ψηθεί για 2 περίπου ώρες στους 170 βαθμούς  βρέχοντάς το κατά διαστήματα με το ζουμί του.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα