Μην χασετε

Ποια jeans θα είναι στην μόδα το 2019!

Πιο καθημερινό, πιο πολυφορεμένο και πιο αγαπημένο ρούχο από τα jeans δεν υπάρχει. Το φοράμε στη δουλειά, στα ψώνια, στον καφέ, έξω για ποτό. Έχει αγαπηθεί όσο τίποτα και για να σου είμαι ειλικρινής, η ντουλάπα μου έχει περισσότερα τζιν παντελόνια από ότι ρούχα. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι έχω σχεδόν όλα τα στυλ που έχουν βγει ποτέ στη μόδα.

Μιας και πλησιάζει ο χειμώνας και η νέα σεζόν, αποφάσισα να δούμε παρέα τη μόδα στα jeans για το 2019! Τι θα φορεθεί, σε τι χρώματα και σε ποια κοψίματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάξεις τα παλιά σου τζιν. Όχι! Απλά θα ξέρεις τι είναι όπως λέμε trending για την νέα σεζόν.

Ποια τζιν θα φορεθούν το 2019

 

Κλασικά μπλε

Για το 2019 έχουμε την επιστροφή των κλασικών blue jeans. Υπέροχες μπλε αποχρώσεις που γνωρίσαμε όταν πρώτο-βγήκαν τα τζιν και αγαπήσαμε. Η συγκεκριμένη τάση με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί, να σου πω την αλήθεια, είχα βαρεθεί να βλέπω τζιν σε άλλα χρώματα πέρα από το κλασικό- όχι πως τα χρωματιστά θα είναι εκτός, απλά θα”παίζει” πολύ περισσότερο το κλασικό.

Advertisements

Σκισμένα τζιν

Μπορεί να μην είναι τα αγαπημένα μου τζιν, όμως έχω να πω πως αν θέλεις ένα look το οποίο να είναι και απλό -καθημερινό αλλά ταυτόχρονα και σικ, τότε ένα σκισμένο τύπου boyfriend τζιν με ένα ζευγάρι γόβες είναι απλά θεϊκό. Από τα πιο απλά, εύκολα και πανέμορφα θηλυκά στυλ που μπορείς να δημιουργήσεις.

Φαρδιά τζιν

Πες αντίο στα εφαρμοστά skinny jeans και υποδέξου τα φαρδιά, τύπου mom fit τζιν. Όχι πια άλλη πίεση από τα στενά και εφαρμοστά τζιν. Επιτέλους καιρός για λίγο περισσότερη άνεση. Γιατί κακά τα ψέματα όλες μας μετά από ένα σημείο νιώθαμε το skinny jean να μας στενεύει και όταν το βγάζαμε είχαμε αυτό το σημάδι από τη ραφή. Τα πράγματα για το 2019 είναι πιο “βολικά” θα λέγαμε.

Σκούρες αποχρώσεις

Σου λέει χειμώνας έρχεται οπότε ας βάλουμε και τις λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις μέσα. Οπότε φέτος θα συναντήσεις και πιο σκούρα μπλε, πιο βαθιές σκούρες αποχρώσεις, τις οποίες μάλιστα είχαμε καιρό να δούμε. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε περισσότερο το μαύρο τζιν, το μπλε και το ανοιχτό μπλε τζιν. Φέτος θα έχουμε και περισσότερες χρωματικές διακυμάνσεις!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα