Μην χασετε

Πιάστε ένα Ρολό στα Χέρια και Βάλτε Αυτά τα Μοντέρνα Χρώματα στο Σπίτι σας!

Στη σημερινή εποχή η λέξη «μοντέρνο» μπορεί να σημαίνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, ειδικά όταν μιλάμε για τη διακόσμηση και τα χρώματα του σπιτιού.

Αρκετοί σκέφτονται το μοντέρνο ως το απόλυτα λευκό, ενώ άλλοι φαντάζονται σκούρες και δραματικές αποχρώσεις. Η εφαρμογή των χρωμάτων, πάντως, που θεωρούνται μοντέρνα δεν περιορίζεται απαραίτητα στην μοντέρνα αρχιτεκτονική – πρόκειται κυρίως για χρώματα που απλώς «απεικονίζουν» μια μοντέρνα αίσθηση. Τα λευκά, τα και γκρι ανήκουν σε αυτά αλλά δεν είναι τα μοναδικά. Δείτε παρακάτω 5 χρώματα που θα σας εμπνεύσουν αν θέλετε να δώσετε στον χώρο σας μια μοντέρνα αισθητική.

Έντονο κόκκινο Η γοητευτική και ανεβαστική δύναμη του κόκκινου φέρνει ενέργεια σε όποιο δωμάτιο και να βάλετε αυτό το μοναδικό χρώμα. Ένα πραγματικά έντονο κόκκινο θα μεταμορφώσει πλήρως το σπίτι σας, είτε το χρησιμοποιήσετε ως το βασικό χρώμα του χώρου, είτε βάλετε μια πινελιά για να αναδείξετε κάποια μικρή επιφάνεια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Η γοητευτική και ανεβαστική δύναμη του κόκκινου φέρνει ενέργεια σε όποιο δωμάτιο και να το βάλετε.

Πολυτελές λευκό Κάποια χρώματα δεν βγαίνουν ποτέ εκτός στιλ και μόδας – μέσα σε αυτά είναι και το καθαρό, φωτεινό λευκό. Αν βάλετε και μια σταγόνα ροζ μέσα, τότε αυτόματα θα μετατραπεί σε ένα πολύ μοντέρνο χρώμα που θα δώσει πολυτέλεια και φινέτσα στον χώρο σας.

Advertisements
Κάποια χρώματα δεν βγαίνουν ποτέ εκτός στυλ και μόδας.

Μαύρο Σας αρέσει η δραματικότητα; Τότε το μυστικό σας όπλο είναι οι αποχρώσεις του μαύρου. Και ναι, αν είστε τολμηροί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και ως το βασικό χρώμα κάποιου δωματίου. Αν είστε λιγότερο τολμηροί, μια μαύρη πινελιά σε κάποιο σημείο του σπιτιού είναι αρκετή για να δώσει τη δραματικότητα που αναζητάτε.

Σας αρέσει η δραματικότητα; Τότε το μυστικό σας όπλο είναι οι αποχρώσεις του μαύρου.

Γκρι Αν δεν θέλετε κάτι τόσο έντονο όσο το μαύρο, τότε το γκρι είναι ιδανικό για τραβήξετε τα βλέμματα με κάτι λιγότερο δραματικό. Βάλτε μέσα μια σταγόνα μωβ και θα δημιουργήσετε ένα χρώμα διακριτικό και μοντέρνο, ιδανικό για το υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο. Συνδυάστε το με απαλές υφές και διακοσμητικά στοιχεία και θα δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη σύνθεση.

Αν δεν θέλετε κάτι τόσο έντονο όσο το μαύρο, τότε το γκρι είναι ιδανικό.

Γκριζοπράσινο Η αλλιώς το χρώμα του «δέρματος του καρχαρία». Πρόκειται για ένα μοναδικό χρώμα που δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για να πειραματιστείτε διακοσμητικά. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα άλλα χρώματα γι αυτό εκμεταλλευτείτε το για να βάλετε μερικές χρωματικές πινελιές στον χώρο, όπως συμβαίνει στην παρακάτω φωτογραφία με τις κόκκινες καρέκλες. Ιδανικός χώρος για το γκριζοπράσινο είναι το καθιστικό – εκεί θα καταλάβετε τις δυνατότητές του στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Πρόκειται για ένα μοναδικό χρώμα που δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για να πειραματιστείτε διακοσμητικά.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα