Μην χασετε

Θανάσης Ευθυμιάδης για τα παιδιά του: «Έχουν ερεθίσματα για να μην θεωρούν τον πατέρα τους τρελό»

Ξεκάθαρος ότι τα χρήματα δεν παίζουν πλέον ρόλο στη ζωή του παρά μόνο για βιοποριστικούς λόγους ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την αλλαγή της ζωής του και τις δύο κόρες του.

«Προτείνουμε στα παιδιά τον τρόπο ζωής και ακολουθούν ότι θέλουν. Τα παιδιά είναι ελεύθερα. Στην αρχή ήμουν εγώ ο περίεργος που δεν έτρωγα κρέας και ψάρι και μια μέρα, έρχονται και μου λένε ότι η Ariana Grante, την οποία γουστάρουν πολύ, είναι vigan. Οπότε καταλαβαίνω και τον ρόλο που έχουν τα πρότυπα. Σε εμάς ήταν αυτές που κάπνιζαν, έπιναν, ενώ τώρα τα πρότυπα είναι vigan. Έχουν ερεθίσματα για να μην θεωρούν τον πατέρα τους τρελό», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

Σε ερώτηση για το ποια θα ήταν η απάντησή του σε πρόταση για κάποια σειρά: «Έρχονται προτάσεις και το πρώτο πράγμα που ρωτάω είναι αν αφήνει το έργο κάποιο αισιόδοξο μήνυμα. Δεν θα με ένοιαζε μια τεράστια παραγωγή που θα τάιζε τον κόσμο θλίψη και φόβο. Αρκετά έχουμε ζήσει και υποφέρει όλοι μας. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Είναι χρήσιμα, δεν ζω με αέρα, απλώς οι σπατάλες για εμένα έχουν τελειώσει, δεν μου χρειάζονται. Κάποτε για εμένα έπαιζε πρώτο ρόλο η αμοιβή, τώρα είναι το αισιόδοξο μήνυμα. Αν είναι μια δουλειά με πολλά λεφτά χωρίς αισιόδοξο μήνυμα δεν θα την κάνω».

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα