Μην χασετε

Γιώργος Κοψιδάς: «Στο τέλος θα βγει νικητής ο Τριαντάφυλλος, ο χειρότερος παίκτης από όλους»

Τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη «βλέπει» στον τελικό του Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» ότι θα ήταν άσχημο για το παιχνίδι να βγει νικητής ο χειρότερος παίκτης, δηλαδή ο Τριαντάφυλλος.

Advertisements

 

«Είναι προφανές ότι υπάρχει θέατρο στο Survivor. Όταν έφυγα δεν μίλησα για τον κόσμο, μίλησα για εμένα και τον Τριαντάφυλλο και πώς ήμασταν εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, ο ένας που δημιουργούσε ταραχή και ο άλλος που προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πράγματα. Τότε είπα ή εγώ ή αυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Αυτό με τον αρχηγό είναι πολύ παρεξηγημένο. Όλοι με κατηγορούσαν για αρχηγικές τάσεις και όλοι με φώναζαν αρχηγό. Ήταν σχιζοφρενικό. Πιο πολύ λειτουργούσα σαν προπονητής. Αρχηγός δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι κυρίαρχος, είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι αρχηγοί θέλουν να έχουν δεμένη την ομάδα, εκεί το χρησιμοποιούσαν με αρνητική χροιά».

 

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Τζέιμς: «Ήταν ειλικρινής. Είχε φτάσει στα όριά του και τον καταλαβαίνω. Πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε αυτό που λέει η καρδιά μας. Αν δεν είχε άλλη δύναμη να παλέψει ήταν η ώρα του».

Ο Γιώργος έχει κρατήσει επαφές με τους περισσότερους: «Την Κάτια είδα πρώτη, κάναμε και κάποιες μαζώξεις με τον Περικλή, την Ελευθερία, την Ανθή, την Ελίζαμπεθ έχω δει και θα βρεθώ και με τον Παύλο».

 

Advertisements

Σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη: «Ήταν ενοχλητικός με το στυλ του στην αρχή, στην πορεία τον εκτίμησα πάρα πολύ. Είναι ντόμπρος και τα λέει αφιλτράριστα».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που παίζουν κάποιον ρόλο: «Οι συνθήκες που ζούμε είναι τόσο ακραίες που θες δεν θες θα βγουν και κομμάτια του εαυτού σου. Επειδή τα παιδιά δεν τα γνώριζα και από πριν δεν μπορώ να συγκρίνω αν αυτό που βλέπω είναι στρατηγική, ρόλος ή χαρακτήρας».

Ο ηθοποιός βλέπει ως φαβορί για τη κατάκτηση του μεγάλου επάθλου τον Ηλία Μπόγδανο και από εκεί και πέρα τον Σάκη, τη Μαριαλένα κα την Καρολίνα. «Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος θα το πάρει. Το να κερδίσει αγωνιστικό παιχνίδι ο χειρότερος παίκτης από όλους δεν είναι σωστό για το παιχνίδι».

Για την ατάκα που ακούει συχνά «Ήξερες που πήγαινες»: «Ναι ήξερα, αλλά εκτός ότι τα προηγούμενα δεν ήταν τόσο πολύ, δεν μπορώ να μπω και να παίξω το παιχνίδι με τον δικό μου τρόπο; Δηλαδή πρέπει να τσακώνομαι και να κουτσομπολεύω; Εγώ επέλεξα να παίξω με τα δικά μου ιδανικά, ήθη και αξίες. Εμένα μου ζητήθηκε να είμαι ο εαυτός μου, δεν ξέρω αν οι άλλοι παίζουν ρόλο, με αυτά που βλέπω, υποθέτω».

 

 

πηγη

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα