Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 2/2: Τα ξαφνικά είναι τα πιο ωραία!

Η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Τοξότη, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό δίνοντας στη μέρα έναν διαφορετικό, αλλά όμορφο τόνο!

Απρόσμενοι έρωτες, συναρπαστικές γνωριμίες και ευχάριστες εκπλήξεις για τους περισσότερους αλλάζουν τα δεδομένα της προσωπικής ζωής, εκεί μάλιστα που δεν υπήρχε καμία ελπίδα στο προσκήνιο για να συμβεί κάτι θετικό.

 

Το πρωτότυπο, το ασυνήθιστο, το εκκεντρικό, το έξω από κάθε κλισέ και πλαίσια επικρατούν σήμερα και φυσικά μπορεί να βγουν στις ερωτικές επιλογές μας ή σε μια αλλαγή εμφάνισης ή στιλ. Κι επειδή ρόδα είναι και γυρίζει και μάλιστα γρήγορα, καλό θα ήταν να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά γιατί δεν αποκλείεται ό,τι μας προκύψει να είναι μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε!

Advertisements

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί και Τοξότες, το έχετε το ριψοκίνδυνο στο αίμα σας, οπότε δεν αποκλείεται να τα παίξετε όλα προκειμένου να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε και τελικά… να το αποκτήσετε. Θυμηθείτε όμως ότι τα πιο ωραία είναι αυτά που δεν περιμένετε με τίποτα να γίνουν!

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε; Η ουσία είναι μία: ή θα κάνετε εσείς τις αλλαγές ή οι άλλοι και θα σας ξεβολεύουν. Ξεκολλήστε από συνήθειες και χούγια και βάλτε σε διαφορετικό ρυθμό τη ζωή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι για να σας κάτσει μια ευκαιρία χρειάζεται και το σωστό timing για να πετύχετε το οτιδήποτε στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Ρισκάρετε, ποντάρετε στην έκπληξη και θα βγείτε κερδισμένοι.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα