Μην χασετε

Μοιραία πάθη, παιχνίδια εξουσίας και ορμητικές εντάσεις μας ετοιμάζει το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 2/2… Δες πως θα σε επηρεάσει…

Το Σάββατο 2  Φεβρουαρίου 2019, ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει ένα επίκυνδυνο Τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω!



Προσέχουμε πολύ τα νεύρα μας και την ορμητικότητα μας και ακόμα κι αν μας προκαλέσουν, επιμένουμε στην λογική και την ψυχραιμία!

Προσπαθούμε να μην παρεκτραπούμε σε πάθη-λάθη, μοιραίους έρωτες, ισχυρούς καυγάδες, σκληρότητα και φυσικά, σε λάθος οικονομική διαχείριση ή συμφωνίες!

Δεν παρασυρόμαστε τώρα σε ερωτικές παρασπονδίες, γιατί οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές!

Advertisements

Όχι στα ξεσπάσματα, στις επιθετικές συμπεριφορές, στα παιχνίδια εξουσίας, στην προσπάθεια για ψυχολογικό πόλεμο και συναισθηματική χειραγώγηση!

Η όψη μας ωθεί να παραμερίσουμε τις αναστολές μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σοβαρούς καυγάδες, επικίνδυνες ερωτικές ιστορίες και παράλογα έξοδα ή οικονομικά λάθη!

Για τους δεσμευμένους, η ζήλια και η κτητικότητα θα είναι οι εχθροί της αγάπης τους και οφείλουν να προσέξουν πολύ τον τρόπο που τις εκφράζουν!

Προσέχουμε περισσότερο, αν ανήκουμε στους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου

Advertisements

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις αυτές τις μέρες τα νεύρα σου, την επιθετικότητα σου και τα ξεσπάσματα σου! Γίνεσαι παράλογος ορισμένες φορές και ίσως πεις “κακίες” μέσα στα νεύρα σου, που θα προκαλέσουν σοβαρές ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ: Άγχος, φοβίες και ψυχολογική αναταραχή σε ταλαιπωρούν αυτές τις ημέρες και προέρχονται κυρίως από έμμονες σκέψεις και ιδέες, ενοχές, πληγές του παρελθόντος ή συγκαλυμμένη έχθρα! Απέφυγε τώρα απαγορευμένα πάθη και κουτσομπολιά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καυγάδες και ρήξεις θα έχεις με φίλους, αν δεν φερθείς έντιμα, δίκαια και ήρεμα! Παράλογες συμπεριφορές είναι στο χέρι σου να αποφθεχθούν, γι’αυτό μείνε ψύχραιμος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οφείλεις να προσέξεις πάρα πολύ σε καριέρα, οικογένεια αλλά και στην διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές αντιδράσεις και επικίνδυνα λάθη, γιατί θα υπάρχουν ρήξεις και σημαντικές απώλειες!

ΛΕΩΝ: Ταξίδια, μετακινήσεις και σχέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πλήττονται σημαντικά και το αποτέλεσμα σου μειώνει αρκετά την αισιοδοξία σου. Προσοχή πολύ στην συμπεριφορά σου σε επαφές και επικοινωνίας, λόγω ματαιοδοξίας και παρορμητικότητας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πες οπωσδήποτε όχι σε ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία, καταπίεση, εντάσεις και εμμονές στην ερωτική ζωή, γιατί κινδυνεύεις από ρήξεις. Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες και απέφυγε απαγορευμένες μοιραίες ερωτικές ιστορίες!

ΖΥΓΟΣ: Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, εχθρικές συμπεριφορές, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας! Απέφυγε πάθη-λάθη αν είσαι ελεύθερος και συγκράτησε τα νεύρα σου, αν είσαι δεσμευμένος!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
: Απέφυγε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητισμού, αλλά και λόγω υπερβολικού ανταγωνισμού. Προστάτεψε την εμφάνιση σου, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
: Έρχονται μοιραία πάθη που τελικά αποδεικνύονται λάθη που πληγώνουν! Πες όχι στην τάση σου για απαιτητική, εγωιστική και παρορμητική συμπεριφορά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
: Μην παρασύρεσαι σε καυγάδες και επιθετική συμπεριφορά, ιδίως σε οικογένεια, δουλειά και σπίτι. Απέφυγε τσακωμούς και εντάσεις που μπορεί να φέρουν ρήξεις και πες όχι σε έναν έρωτα από το παρελθόν τώρα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Μην εμπλέκεσαι σε εντάσεις, τσακωμούς και κουτσομπολιά που δεν σε αφορούν. Καυγάδες με αδέρφια και γείτονες είναι πιθανοί τώρα όπως και αναποδιές σε μετακινήσεις!


ΙΧΘΥΣ
: Ζήλια και καταπίεση προς τον σύντροφο θα φέρει σοβαρές ρήξεις και θα χάσεις το δίκιο σου!  Υπερβολικά τα έξοδα σου και παράλογα.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα