Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 02/12: Φρόντισε τα του «οίκου» σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να στρέψει το ενδιαφέρον μας στο «σπίτι» μας, είτε πρόκειται για το χώρο είτε για τα άτομα του περιβάλλοντός μας. Μιας και είναι το «λιμάνι» μας, το μέρος που περνάμε πια τις περισσότερες ώρες της μέρας μας, είναι λογικό να ασχοληθούμε περισσότερο με τις ανάγκες του, για να το κάνουμε πιο ζεστό και φιλόξενο, να αναλάβουμε τη φροντίδα της οικογένειας και των αγαπημένων μας προσώπων, ενδεχομένως να το ρίξουμε και στη μαγειρική ή ζαχαροπλαστική, προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους μας και να αισθανθούμε κι εμείς όμορφα.  

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι έχετε εύνοια, αρκεί να μην αφήσετε την κυκλοθυμία ή τις ανασφάλειές σας να κυριαρχήσουν. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας περισσότερο και κάντε τις κινήσεις σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν ήσασταν ποτέ σπιτόγατοι, όμως είναι μια ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε έτσι το περιβάλλον σας, ώστε να απολαύσετε τη γαλήνη του σπιτιού σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Advertisements

Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως να επηρεάσουν κάποιες αποφάσεις σας στα eρωτικά ή τα οικονομικά σας. Φροντίστε να εξασφαλίσετε όσα έχετε και μην ψάχνετε συνεχώς το κάτι παραπάνω. 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα